Регенофит (Regenofit) doprinosi: eliminisanje patološkog gubitka kose, aktivacija rasta kose;

Регенофит (Regenofit) doprinosi: eliminisanje patološkog gubitka kose, aktivacija rasta kose;

DOBITI SA 50% POPUSTA – idite na veb sajt proizvođača

Šta je Regenofit

Regenofit je prirodni, liposomalni biogeni šampon namenjen rešavanju problema gubitka kose i stimulaciji njenog rasta. Ovaj preparat je baziran na koncentratu biološki aktivnih biljnih supstanci, izvanrednih ulja, polipeptida i antioksidativnog kompleksa. Regenofit pruža restorativno, ojačavajuće i zaštitno dejstvo na folikule i rast kose.

Kakav problem rešava Regenofit

Regenofit rešava niz problema vezanih za gubitak kose, oštećenje i poremećaje u radu folikula dlake. Ovaj preparat pomaže u sprečavanju ćelavosti, regulisanju životnog ciklusa kose, produženju faze rasta dlake i prevenciji njenog odumiranja. Takođe je efikasan u lečenju difuzne alopecije, alopecije areate i ožiljne alopecije (cicatricijalne alopecije).

DOBITI SA 50% POPUSTA – idite na veb sajt proizvođača

Prednosti proizvoda i kako deluje Regenofit

Regenofit pruža višestruke prednosti za zdravlje kose i skalpa:

 1. Eliminiše patološki gubitak kose uzrokovan hormonskim disbalansom, stresom, lekovima, nedostatkom vitamina i minerala.
 2. Aktivira rast kose i podstiče reprodukciju folikula dlake.
 3. Vraća gustinu sloja kože glave i poboljšava snabdevanje krvlju papila kose.
 4. Reguliše životni ciklus kose, produžava fazu rasta dlake i sprečava odumiranje folikula.
 5. Koriguje difuznu alopeciju i povećava debljinu pokrivača kose aktivacijom deobe ćelija papile kose.
 6. Aktivira folikule dlake i sprečava razvoj alopecije areate.
 7. Neutrališe izvore virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija kože glave.
 8. Poboljšava ishranjenost i povećava veličinu folikula dlake, što rezultira jačom i punom kosom.

Sastav proizvoda Regenofit

Regenofit sadrži efikasnu mešavinu prirodnih sastojaka, uključujući:

 • Koprivu – budi “uspavane” folikule kose, eliminiše suvoću i krhkost.
 • Ekstrakt cveta lavande – vraća i povećava debljinu kose, jača folikule.
 • Ekstrakt luka – sprečava gubitak kose, podstiče njen ubrzani rast i poboljšava cirkulaciju krvi.
 • Detelinu, amarnatus, dudov list, mesarsku metlu, jarutku, crni kohoš, brokoli, biber, ginko bilobu, senf, seme grožđa, lopuh, hajdučku travu, kantarion, kesten, elekampan, repično seme, plodove morske krkavine, šargarepu, lovače, resveratrol, dihidrokvercetin, karnozin, peptide svile, arginin, ricinusovo ulje, kapiksil, ulje kleke, ulje limunske trave i ulje nane.

Uputstvo za upotrebu Regenofit

Regenofit se nanosi na područja alopecije, ćelavih tačaka i na korene kose. Preporučuje se lagana masaža skalpa tokom nanošenja. Nakon toga, kosu treba isprati vodom. Preporučuje se upotreba jednom dnevno tokom 30 dana.

Kontraindikacije Regenofit

Regenofit je potpuno prirodan proizvod i ne sadrži veštačke, genetski modifikovane, lekovite ili toksične supstance, hormone ili konzervanse. Ne izaziva zavisnost niti lokalnu toksikaciju. Međutim, kao i sa bilo kojim proizvodom, preporučuje se konsultacija sa lekarom pre upotrebe u slučaju postojećih zdravstvenih stanja.

Mišljenje stručnjaka o Regenofit

Dr. Petar Marković, dermatolog: Regenofit je izvanredan proizvod za negu i oporavak kose. Njegov prirodni sastav deluje na dubljem nivou, stimulišući folikule dlake i popravljajući ceo životni ciklus kose. Regenofit je siguran i efikasan način za sprečavanje ćelavosti i obnavljanje gustine i punoće kose kod muškaraca i žena.

Komentari kupaca Regenofit

 • Jelena, 28 godinaČesto eksperimentišem sa svojom kosom: farbam kosu u plavu, brinetu ili smeđu kosu. Volim da budem drugačija. Svakog dana pre posla stilizujem kosu četkom, peglom ili peglom za kosu. Koristim Regenofit jednom dnevno. Kosa postaje primetno bolja, gustina je počela da se obnavlja, a nova kosa raste. Nastaviću da koristim Regenofit u budućnosti.

 • Nadja, 45 godinaNakon menopauze naišla sam na problem – nagli gubitak kose, skoro ćelavost. Kontaktirala sam trihologa u Institutu za lepotu i on mi je preporučio da koristim Regenofit. Kosa ne samo da je prestala da opada, već je počela da raste u oblastima ćelavosti. Sada imam gustu kosu, zahvaljujući kojoj mi kolege daju komplimente.

 • Vanja, 30 godinaPre porođaja imala sam dugu kosu skoro do struka. A nakon porođaja, bila sam prinuđena da ošišam kosu. Ubrzo sam primetila da je moj muž počeo da bulji u dugokose lepotice. Onda sam odlučila da koristim Regenofit. Počela sam da ga koristim, kosa mi je počela da raste vrtoglavom brzinom – 5 cm za 3 meseca! Uskoro će mi kosa narasti kao i pre, samo će postati još gušća.

 • Milica, 35 godinaGodinama sam imala problema sa opadanjem kose i ćelavošću. Probala sam razne tretmane, ali bez uspeha. Na preporuku prijateljice, odlučila sam da isprobam Regenofit. Rezultati su bili zapanjujući – gubitak kose se smanjio, a na mestima ćelavosti počela je da raste nova kosa. Veoma sam zadovoljna ovim proizvodom i preporučujem ga svima sa sličnim problemima.

Da li je prevara ili ne?

Regenofit nije prevara. Ovaj proizvod je baziran na prirodnim sastojcima i dokazano deluje na stimulaciju rasta kose i sprečavanje ćelavosti. Brojne pozitivne recenzije kupaca potvrđuju njegovu efikasnost. Regenofit je siguran i bezbedان za upotrebu.

Gde kupiti i aktuelna cena sa popustom za Regenofit

Regenofit možete kupiti direktno od proizvođača na njihovom zvaničnom sajtu. Trenutno je na snazi specijalna promocija sa popustom od 50%, pa umesto redovne cene od 4740 dinara, proizvod košta samo 2370 dinara. Da biste naručili Regenofit po ovoj povoljnoj ceni, posetite zvanični sajt, popunite obrazac sa vašim podacima i sačekajte da vas njihov konsultant kontaktira sa detaljima narudžbine.

DOBITI SA 50% POPUSTA – idite na veb sajt proizvođača
Rate article
Add a comment