SKINCELL ADVANCED од папилома и брадавица: пружиће Вам здраву и чисту кожу!

SKINCELL ADVANCED од папилома и брадавица: пружиће Вам здраву и чисту кожу!

Уклањање брадавица и мадежа је хитан проблем у козметологији. Чак и минимално инвазивне методе имају трауматични ефекат на кожу и захтевају дуг опоравак. Јединствени развој научника и лекара – Skincell Advanced долази у помоћ.

 

Серум Skincell Advanced у Србији можете купити само на званичној веб страници. Само данас имате прилику да купите цео курс са 50% попуста по цени од $39.60. Да бисте наручили производ, попуните образац за повратне информације на веб локацији, сачекајте позив оператера и наведите своју адресу.

Наручите са попустом

Серум Skincell Advanced: Пут до савршене коже

Skincell Advanced је серум за корекцију коже за лице и тело очишћено од брадавица, папилома, мадежа. Јединственост формуле постала је позната у давним временима, али тек данас су научници успели да поново створе рецепт за савршену кожу. Серум је мекане текстуре. Продире дубоко у кожу, долази до корена папилома, безболно уклања кртицу или брадавицу.

 • Велики мадежи или папиломи на кожи могу захтевати додатни курс. Skincell Advanced је развијен у САД из клиничког центра који је одобрила ФДА.
 • Механизам дејства серума на кожу

Корективна емулзија почиње да делује од тренутка наношења на кожу. Активне супстанце продиру у дубоке слојеве коже, допиру до корена кртице или папилома и уништавају га изнутра. Људски папилома вирус, трагови коже, брадавице, кондиломи – све ово захтева хируршку корекцију.

Како делује средство за чишћење коже

SKINCELL ADVANCED од папилома и брадавица: пружиће Вам здраву и чисту кожу!

 • након неколико минута, подручје за лечење на кожи постаје беличасто;
 • након 6-8 сати у телу раста расту неповратни процеси;
 • након 10 сати започиње процес уништавања папилома и започиње регенерација коже.

Након што брадавица нестане, на кожи се не стварају ожиљци, ожиљци, ране које крваре. Брадавице и мадежи брзо зарастају без трагова и других естетских недостатака, не остављајући ожиљке на кожи. Серум је ефикасан чак и код великих мадежа на кожи. Испробајте концентрат одмах за невероватне резултате након месец дана и потпуно очистите кожу.

Наручите са попустом

Индикације

Skincell Advanced има разарајући ефекат на готово све папиломе, брадавице и тамне мадеже, па се препоручује за чишћење коже у следећим случајевима:

 • хумани папилома вирус;
 • тамни мадежи;
 • ружичасте и светле кртице;
 • мале брадавице;
 • црвене и тамне велике брадавице;
 • остали трагови на кожи.

Предности препарата за чишћење коже

SKINCELL ADVANCED од папилома и брадавица: пружиће Вам здраву и чисту кожу!

Скинцелл Адв. има низ предности у односу на друге третмане коже:

 • не оштећује кожу и не изазива опекотине;
 • уништава папиломе заједно са коренима;
 • стимулише сопствену колагенезу и обнављање ћелија коже;
 • спречава стварање ожиљака на кожи, ожиљног ткива;
 • не изазива нежељене ефекте и нема контраиндикације;
 • природни састав – сви састојци су пажљиво одабрани и набављени;
 • могу се купити у Србији преко Интернета;
 • прошли клиничка испитивања.

Докторски преглед

Докторе Дерматовенереолог Марко Марко

Данас дерматолошке неоплазме захтевају обавезно уклањање. Ово је повезано са високим онкогеним ризицима и није важно да ли пацијент има предиспозицију или не. Иако је ласерско или скалпелско изрезивање релативно сигурна метода, има низ контраиндикација. Препоручујем да започнете са конзервативним методама. Свакако, Skincell Advanced серум може да тврди да је прво средство у Србији у борби против брадавица и мадежа. Природни састав, клиничка испитивања и сертификати квалитета уливају поверење

Рецензије купаца

Милана, 32 Година, Нише

Дуго сам желео да се решим мадежа на задњем делу врата. Ћелије раста нису опасне, али лекари су забранили њихово уклањање због великог ризика од крварења – имам болести крви. Купио сам skincell advanced на веб локацији произвођача и не могу га се заситити – након уклањања мадежа, наручио сам производ за уклањање малих папилома на лицу и врату

София, 41 Година, Панчево

Пеге и мадежи ме прате цео живот, али 2 велика израслине на лицу спречила су ме да живим. Нисам могао да се шминкам, спроводим козметичке процедуре, стално сам се плашио да не оштетим кртицу. Комплет биљака Skincell Advanced прискочио је у помоћ. Ефекат сам почео да осећам тек после недељу дана, а након 4 недеље већ сам био без оштећења коже.

Марко, 39 Година, Панчево

Никад нисам мислио да ће ми биљни серум Skincell Advanced преокренути живот након 2 месеца употребе. Након праксе у Бразилу, развио сам велики мадеж на лицу и вишеструке папиломе на телу. Кртица ме је спречила да се бринем о себи: умивам, бријем. Данас имам чисту кожу без недостатака – захваљујући концентрату.

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment