SLIMFLEX METODA MRŠAVLJENJA KOJU JOŠ NISTE PROBALI!

SLIMFLEX METODA MRŠAVLJENJA KOJU JOŠ NISTE PROBALI!

Želite li:

 • Osećati se lakše?
 • Privlačiti više pažnje?
 • Dobijati više komplimenata?
Наручите са попустом

Mršavljenje kao rezultat prirodnog sagorijevanja masti

SLIMFLEX METODA MRŠAVLJENJA KOJU JOŠ NISTE PROBALI!

Kad tijelo prestane primati energiju iz ugljikohidrata, nakon 7-10 dana ulazi u stanje ketoze. Manjak ugljikohidrata čini da se vaša potkožna masnoća pretvara u energiju.

Ketonska tijela formirana u jetri su glavni izvor energije za mozak tijekom ketoze. Oni hrane mišićno tkivo i sprječavaju taloženje masti.

Kao rezultat toga, ustajale masne naslage nestaju, a tijelo se smanjuje.

Aktivni sastojci čaja SlimfleX

SLIMFLEX METODA MRŠAVLJENJA KOJU JOŠ NISTE PROBALI!

 1. Carvi fructus
  Sudjeluje u sintezi hemoglobina i aktivira SIRT gen također poznat kao gen vitkosti.
 2. Cvijet kamilice
  Povećava proizvodnju hormona odgovornih za metabolizam ugljikohidrata, čime se ubrzava metabolizam. Uz to, smanjuje nervozu, anksioznost i poboljšava kvalitetu sna.
 3. Plod komorača
  Smanjuje koncentraciju holesterola u krvi. Poboljšava metabolizam vode i soli, čime se smanjuje natečenost i pomaže smanjiti obim tijela.
 4. Heljda
  Jača zglobove. Važan je elektrolit odgovoran za funkcije svih stanica i tkiva u tijelu.
 5. Borovnica
  Stanje ketoze čini vas umornim i odsutnim. Borovnica daje energiju i pomaže održanje koncentracije te potiče mršavljenje bez gubitka mišićne mase.
 6. Korijen gospinog bilja
  Opušta mišiće nakon treninga, ublažava bolove u zglobovima i sprječava mišićne grčeve.
Наручите са попустом

ŠTA KAŽU STRUČNJACI O ČAJU SlimfleX:

Zoran Tomičić, nutricionista, Medicinski centar za hranu, zdravlje i ljepotu

U procesu ketoze, masti se razgrađuju na masne kiseline i glicerin, nakon čega se pretvaraju u ketonska tijela. Međutim, ketoza započinje tek kad jetri i mišićnim tkivima ponestane glikogena. To se obično događa u roku od 7 do 10 dana.

 

Kako bi se ubrzao ovaj proces, a samim tim i proces sagorijevanja masti, svojim pacijentima preporučujem upotrebu dodatka zvanog SlimfleX. Ovaj proizvod podržava vaše tijelo kada ste na keto dijeti pružajući mu vitamine, suzbijanjem gladi i uklanjanjem umora i tjeskobe. Glavna prednost čaja SlimfleX je blokiranje apsorpcije ugljikohidrata koji se inače pretvaraju u glukozu (šećer), apsorbiraju u krvotok i dovedu do povećanja tjelesne težine.

KOJE SU VEĆ ISKUSILE UČINAK PREPARATA SlimfleX

Adisa

Keto dijeta je definitivno rješenje za mene. Nedavno sam čula za nju. U osnovi, možete jesti sve što volite i smršati. Stvar je u tome što sam ja konzumirala previše ugljikohidrata i masti. Zbog toga sam dobila na težini. S 29 godina imala sam 95 kg. Čim sam smanjila količinu ugljikohidrata, težina mi se počela smanjivati iako sam nastavila jesti pomfrit. Tada sam saznala za SlimfleX. Kad sam počela piti ovaj čaj, proces mršavljenja je išao još brže. Ukupno sam u 4 mjeseca izgubila 30 kg. I nikad nisam prestala jesti pomfrit.

Ivona

Od kako znam za sebe, uvijek sam na nekoj dijeti. Gladovanje, poremećaji spavanja i problemi s kožom bili su moji redovni problemi. Ponekad bih smršavila, ali opet bih se počela prejedati i dobila bih još više kilograma. Bio je to začarani krug. Prvi put sam čula za SlimfleX od svog nutricioniste. U početku mi je ketonski nivo bio samo 0,9 mol, ali nakon što sam počela piti SlimfleX, povećao se na gotovo 10 mol. Smanjila sam unos ugljikohidrata i odmah sam vidjela rezultate. Svake sedmice moja težina se smanjivala za 4-5 kg. Bila je to čista magija. Osjećala sam se sjajno, nisam osjećala glad i spavala sam 7 sati svake večeri.

Lana

Tako malo znamo o svom tijelu. Nisam imala pojma kako kompleksan proces se odvija u mom tijelu dok nisam posjetila nutricionistu i čula za ketozu. Inače sam lijena osoba. Kad mi se nije išlo u teretanu, samo bih smanjila unos hrane. Kad bih se prejela, sutradan ne bih jela ništa. Težina mi je varirala, +/- 3 kg. Šta mogu reći o čaju SlimfleX ? To je nešto što morate imati. Koristeći ovaj dodatak i slijedeći keto dijetu, uspjela sam izgubiti rekordnih 15 kg i doći do savršenog oblika tijela bez mnogo muke. Nalazi mog urina su pokazali povećanje količine ketona za šest puta, što nije mnogo, ali ipak sam zadovoljna rezultatima.

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment