Uro-sept zaboravite na nehotično mokrenje zauvijek!

Uro-sept zaboravite na nehotično mokrenje zauvijek!

 • Ublažava nelagodu i bol u predjelu trbuha
 • Donosi potpuno olakšanje prilikom posjete toaleta
 • Štiti od relapsa duže od godinu dana
Наручите са попустом

Znate li osjećaj da život samo u toaletu?

Uro-sept zaboravite na nehotično mokrenje zauvijek!

 • Trajna neugodnost i bol u donjem dijelu trbuha prilikom mokrenja
 • Prijatelji i poznanici vjeruju da ste bolesni, i izbjegavaju vas
 • Vaša stalna putovanja u toalet smetaju vi i vaši najmiliji
 • Strašno je ići u šetnju, kihati, smijati se, dizati teške – i ne opirati se

Uro-sept učinkovit za nehotično mokrenje

 • Plod brusnice
 • Herba sitnice
 • List breze
Наручите са попустом

Uro-sept od prvih dana će isporučiti vas od nehotičnog mokrenja

Uro-sept zaboravite na nehotično mokrenje zauvijek!

 • 1 dan
  Nelagoda u donjem dijelu trbuha nestaje
  Prvi posjet WC-u donosi vam olakšanje i potpuno pražnjenje mjehura. Nestali su česti porivi da odemo do WC-a.
 • 14 dan
  Zahtjevi za zahod u okviru normi
  Nema više nagle želje za toaletom, čak i ako napustite iz tople sobe u hladnoj ulici, popijete puno tekućine ili se nervirate.
 • 30 dan
  Problem nenamjenskog mokrenja je nestao
  Živite zdravo ljudski život znajući da je problem u prošlosti zauvijek.

Kako će se vaš život promijeniti nakon uklanjanja problema s mokrenjem

 • Spavate mirno noću, i ne ustajete se nekoliko puta da biste otišli na toalet
 • Više ne trčite nekoliko puta do wc-a kad brinete
 • Možete piti puno tekućine i ne brinuti se ni za što
 • Živite mirno, znajući da vaš mjehur u ključnom trenutku neće iznevjeriti
 • Možete bezbrižno sjesti u kino, kazalište i druge događaje bez brige, da morate ići u toalet više puta
 • Više se ne osjećate kao bolesna osoba – možete planirati i ostvariti svoj život

Poštovani doktor, Ante Mimica preporučuje Uro-sept

Uro-sept —univerzalni lijek koji preporučujem svima s čestim mokrenjem. Već sam izgubio broj svojih pacijenata izliječenih uz pomoć droge Uro-sept. Račun ide na stotine, to je sigurno.

 

Zašto ga preporučujem? Ovaj je alat univerzalan , pomaže unatoč razlogu čestim porivima da se isprazni mjehur. Siguran je, sastoji se samo od prirodnih sastojaka i stoga nema kontraindikacija, ne izaziva alergijske reakcije, nema nuspojave. Ovo je učinkovit alat. Nakon prve upotrebe, osoba nestaje s nelagodom u mjehuru i posjet WC-u donosi potpuno olakšanje.

Ante Mimica, poštovani doktor, autor znanstvenih članaka, stručnjak za područje urologije

Recenzije kupaca

Marija Lelas

Pomagao je od prvog dana! Nikad nije bilo problema s odlaskom u toalet na malom. A onda se prehladila i počela … Mogla bih se nasmijati – i slučajno, oprosti, naći mokre hlače. U bolnici su me savjetovali Uro-sept. Ne vjerujem baš liječnicima i odlučila sam provjeriti ovaj alat kod prijateljici ljekarnici. Pa, rekla je da je lijek dobar i siguran. Kad su ga odveli iz pošte, bolovanje mi je već bilo kraj i bilo je zastrašujuće vratiti se poslu. Pa to nije posao kad stalno trčiš do toaleta. Ali sve je bilo u redu zahvaljujući Uro-sept. Pokazalo se da od prve aplikacije pomaže. Prošli su bolovi u donjem dijelu trbuha i normalno odlazim u toalet. Prošla sam cijeli tečaj i osjećam se sjajno.

Ana Ogaj

Ponovno sam stekala lagodan i smiren život U nekom sam trenutku primijetila da sam počela često trčati do toaleta. Doista me mučilo i na poslu i kod kuće. Otišla sam liječniku. Dugo nisu mogli dijagnosticirati moj problem, a kao rezultat toga najavljen je sindrom slabog mokraćnog mjehura. Nisam se osjećala bolje od ovoga. Kupila sam Uro-sept jednostavno reklamom i jako sam zadovoljana svojom odlukom. Pomogao mi je da vratim kontrolu mjehura! I još više, otkad su prošla dva mjeseca, a nisam ni imala curenje iz nosa! Podigao mi je imunitet.

Anita Stanić

Kada sam nakon porođaja počeo bolovati toaletnu ovisnost, odmah sam si kupila čitavu gomilu lijekova. Minimalno su mi pomogli. Trčala sam malo manje WC-om rjeđe. Ali ubrzo se pogoršalo, počela sam pokazivati nuspojave od tih lijekova. Uplašila sam se i prestala ih je uzimati i opet počela često trčati do toaleta. Prijateljica iz djetinjstva je došla u posjet i proveli smo cijelu večer u kuhinji radi ugodnog razgovora. Pogledala je da često trčim po wc-u i savjetovala me Uro-sept. Rekla je da uopće nema nuspojava. i bojte se echego. I tako se dogodilo. Ja za Uro-sept-og stopa vratio u normalan život i bez nuspojava.

Daša Gedeonić

Vozim tramvaj, pa ne mogu odlaziti u toalet,o vo nije ono što nije poželjno, već jednostavno nerealno. Kad sam primijetila da ne mogu dugo sjediti bez WC-a, potrčala sam doktoru. Provela je pregled i rekla da je to samo vrijeme, tako da nije otkrila ništa ozbiljno. Pa, zamolila sam sina da mi nađe nešto kako ne bih razmišljala o wc-u. On Uro-sept i pronašao. Vrlo je dobro da ovaj lijek odmah djeluje. Ujutro sam pila, otišala do wc-a, mjehur se olabavio i sve je bilo u redu. Nema trčanja uokolo, ništa me ne boli u trbuhu. Mirno radite i živite kao i svi zdravi ljudi.

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment