Varcosin protiv varikoznih vena: kako sam se rešila proširenih vena za 1 nedelju

Varcosin protiv varikoznih vena: kako sam se rešila proširenih vena za 1 nedelju

Zdravo, Katarina ponovo ovde! Želim da podelim s vama svoju malu radost… Uspela sam da se rešim proširenih vena kod kuće za samo 1 nedelju!!!

Sećate se da sam pisala pre oko godinu dana da su me strašno bolele noge i pojavile se proširene vene, i zamolila sam vas za savet – kako da to rešim?

Dakle, isprobala sam sve narodne lekove, uključujući pupoljke breze i druge bezvezarije, plus lekove za poboljšanje protoka krvi i kompresivne zavoje itd. SVE SU TO gluposti. Ne pomažu. Beskorisne su.

 

Otišla sam kod lekara, koji mi na kraju nisu pomogli, već su me samo zavlačili što je odložilo lečenje. Na poslu sam uzela slobodnu nedelju. U depresiji, razmišljala sam o tome kako da se oslobodim proširenih vena i vratim lepotu i zdravlje nogama i pretraživala na internetu razne metode lečenja.

Наручите са попустом

Varcosin protiv varikoznih vena: kako sam se rešila proširenih vena za 1 nedelju

Pronađen je spas od proširenih vena?!

I tako, jednom prilikom, pretražujući blogove na internetu, na jednom medicinskom forumu privukla me je beleška jednog beogradskog flebologa da farmaceutski tretman proširenih vena nije efikasan, jer tradicionalna medicina ne leči uzrok bolesti, već njene simptome.

Istovremeno se osvrnuo na novi jedinstveni lek protiv proširenih vena – gel za proširene vene „Varcosin“, koji ima veoma visok procenat pozitivnog ishoda. Dugo sam tražila informacije o tome gde mogu kupiti ovaj proizvod i pronašla ovu prodavnicu.

U početku nisam baš verovala u to jer se na televiziji reklamira toliko stvari… Ali našla sam toliko dobrih kritika o ovom gelu da sam odlučila da ga naručim.

Generalno, naručila sam gel protiv proširenih vena „Varcosin“. Paket je stigao za oko nedelju dana. Raspakovala sam sve, pročitala uputstva i počela da ga koristim.

Наручите са попустом

Kakav je rezultat? Da li se varikozitet leči?

Počela sam da koristim ovaj gel, kako je napisano u uputstvima. I šta mislite? Nakon 5 dana, otekline su se smirile i proširene vene su počele nestajati pred mojim očima i nisam mogla da verujem sopstvenim očima!!! Oslobodila sam se PROŠIRENIH VENA!!! Za 7 dana!!!!! Možete li da verujete??? Nisam mogao da verujem svojim očima… Noge su mi se očistile od varikoznih mreža, postale prelepe i prestale da me bole!!!!! Ne grešim i ne zavaravam se! Ne mogu da opišem svoju radost. Poslednji put sam bila ovako srećna verovatno pre 20 godina 🙂

Varcosin protiv varikoznih vena: kako sam se rešila proširenih vena za 1 nedelju

Sada se osećam kao potpuno zdrava osoba. Ha! Čak sam zahvalna na svojoj bolesti – proširene vene su me naučile da cenim ono što imam i da drugačije gledam na manje životne nevolje. Pokušavam da ne razmišljam o tome koliko bi mi bilo loše da nisam gel protiv proširenih vena Varcosin. Sada u mom životu nema mesta tmurnim i tužnim mislima, samo pozitivnim!

 

Veoma mi je drago što se sve dogodilo tako. Uporedo sa rešavanjem problema s proširenim venama, shvatila sam da je problem mnogih od nas taj što nam se najjednostavnije stvari čine neefikasnima. A složenije, na primer, operacije – efikasnima. Ali to nije tako. Proširene vene mogu se izlečiti na jednostavniji, brži i sigurniji način. Provereno!

Recenzije

Imam vrlo uznapredovao oblik proširenih vena, nemam novca za lečenje. Kupila sam ovaj gel i veoma sam zadovoljna. Za sada se, naravno, nisam potpuno izlečena, ali noge definitivno izgledaju mnogo bolje nego ranije.

Olga Dimitrović

Ovaj gel mi je odavno poznata; moja majka je pre dve godine izlečila varikozne vene.

Ana Kraljica

Kupila sam ga, svideo mi se! Pomogao mi je za otprilike 1 nedelju. Nisam ovo očekivala… Za takav novac, ovo je pravi poklon!

Gordana Grinić

Noge su prestale da me bole i sad su lepe)))))) Generalno je sve super. Savetujem svim devojkama!

Biljana Hovalić

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment