Флебоздрав против проширених вена: ово откриће помаже милионима људи широм света да избегну тромбофлебитис, плућну емболију

Флебоздрав против проширених вена: ово откриће помаже милионима људи широм света да избегну тромбофлебитис, плућну емболију

Млади доктор из Србије добио је међународно признање и велику награду медицинске заједнице зато што је креирао препарат за лечење проширених вена.

Новинар: Добар дан, Братислав Марковић, ви сте један од најмлађих и најуспешнијих лекара на свету. Зашто сте одлучили да се посветите лечењу проширених вена?

Заиста не бих о томе говорио јавно јер је моја мотивација личне природе. Пре неколико година моја мајка је умрла због крвног угрушка у нози који је блокирао артерију. Све је било у реду и није било знакова болести и само повремено се жалила на утрнулост у ногама. Постепено су се на ногама моје мајке појавиле зелене паучинасте вене и добила је грчеве. Када је лекар видео да јој је тетива натекла и да је повећана, пребацио ју је за Београд на лечење. Ништа није слутило на болест, али због немара лекара и неправилног лечења, дошло је до раста чирева и инфекције на ногама. Нису могли да спасу моју мајку јер се угрушак формирао у нози и крв није могла да дође до плућа и зато је дошло до плућне емболије. Најтужније је што је моја бака умрла од исте болести. Након свих тих тужних догађаја, обећао сам себи да ћу се бавити науком и да ћу се посветити проналаску решења за проширене вене. Сећам се како сам се шокирао када сам открио први пут да модерни лекови и креме у апотекама садрже токсичне хемикалије које имају негативан утицај на вене. Таблете такође нису делотворне јер уништавају јетру. Ношење компресивних чарапа није имало приметан ефекат дуго времена и нема неко значајно постигнуће у лечењу. Све ове методе лечења је моја мајка користила сваког дана, али није било користи.

Флебоздрав против проширених вена: ово откриће помаже милионима људи широм света да избегну тромбофлебитис, плућну емболију

И зато, већ последње три године, све своје време сам посветио изучавању овог питања. Док сам писао дисертацију, појавио се нови приступ у лечењу проширених вена, тако сам дизајнирао Флебоздрав крему о коме сада сви говоре. Наравно да сам био свестан тога да сам пронашао нови лек, али нисам очекивао да ће изазвати овако велико интересовање широм света.

Састали смо се и са стручњаком за имплементацију државног програма за развој овог препарата, професором на Медицинском универзитету у Београду, специјалистом за проширене вене и замеником директора Института.

Новинар: Драги Радомир Јојић, коментирајте и пружите нам информације о плану развоја овог новог лијека као замјеник директора медицинског института и специјалиста за варикозне вене. Професор, шта је ново у овој методи Братислава Марковић и да ли је то заиста најбољи лек за варикозне вене на свету?

Данас је стварно најбољи производ и потпуно нова метода за лечење проширених вена. Како делују застарели лекови? Неефикасно, без селективности и са токсичним нежељеним последицама. Ово нас доводи у ћорсокак јер застарели лекови помажу само да се смањи натеченост, а не лече проширене вене. Уклањају само последице, а не узрок и ови лекови не лече, него само погоршавају стање пацијента. Ново откриће под називом Флебоздрав подстиче исправан опоравак вена. Месец дана смо тестирали крему Флебоздрав на групи од 50 људи са проширеним венама 1., 2., и 3. степена. Студије су показале да су се особе са болешћу степена 1 и 2 потпуно опоравиле у року од 5 до 7 дана лечења, док је 87% људи са 3 степена болести потпуно опоравило за 10 до 12 дана, а остало је требало мало дуже.

Флебоздрав против проширених вена: ово откриће помаже милионима људи широм света да избегну тромбофлебитис, плућну емболију

Новинар: Али постоје многи лекови којима се лече проширене вене?

Да, постоји велики број ових лекова, али сви делују у складу с општим правилом које је раније споменуто у интервјуу. Већина није ефикасна и узрокује много нежељених последица. Ови лекови обично чине више штете него користи. Проширене вене не могу да се лече скупим лековима. Он је потпуно у праву. Ако погледате шта се продаје по апотекама и слушате независне стручњаке, разумећете да је већина лекова само начин да се извуче новац из џепова пацијената.

Наручите са попустом

Коментари

То је само невероватна крема! Након 3 дана, варикозне вене на ногама почеле су да бледе пред очима, шокиран сам!

Милана Кристић

Чуо сам многе позитивне критике о овој креми. За неколико дана, резултати коришћења су нас само погодили, проширене вене су постале избледеле пред очима! Веома ми је драго што се моја жена поново осећа добро, може ходати без болова у ногама. Она ће наставити курс, па саветујемо свима Флебоздрав

Павле Савић

Мој муж је савршено срећан, каже да бих могла на такмичење за „најлепше ноге“) Али да будем искрен, увек сам скептичан према чудотворном опоравку људи кроз различите технике. Али, ипак сам одлучио да пробам Флебоздрав и резултат је заиста импресиониран! Трећег дана, варикозне вене су почеле да нестају пред очима!

Александра Савић

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment