Fungapure protiv gljivica: zaboravite zauvek na gljivice, ekceme i dermatitis!

Fungapure protiv gljivica: zaboravite zauvek na gljivice, ekceme i dermatitis!

Fungapure

 • Uklanja gljivične infekcije
 • Eliminše svrab,cepanje i iritaciju kože stopala
 • Eliminiše loš miris
 • Uklanja gljivice sa prepona
 • Zaceljuje rane i pukotine
 • Uklanja lišajeve
 • Odlično deluje na atletsko stopalo
Наручите са попустом

Kakve probleme da očekujem ako ne lečim gljivice na stopalima?

Bar jedan od tri čoveka ima simptome gljivica, a oko 20% ima ozbiljnih problema. Gljivične infekcije na stopalima se brzo razvijaju ako se nose uska obuća od veštačkih materijala,a mogućnost razvoja se povećava ako smo posetioci sauna, kao i bazena i plaža tokom leta. Možda izgleda kao šala, ali gljivice mogu biti veoma opasne ako se ne leče i mogu izazvati ozbiljne infekcije i posledice. Obično počinje sa malo svrabeža, prekomornim znojenjem i lošim mirisom. Nakon toga se pojalvjuju prve vidljive gljivice koje oštećuju nokte i kožu stopala. Konačno ako se ne leče, može doći do stvaranja plikova, gnojenja,bolova i na kraju do otpadanja noktiju.

Ako ne intervenišete na vreme,rizikujete pogoršanje koje moze dovesti do bola, svrabeža i neugodnog mirisa Vašeg stopala. Da li želite da Vam se tako nešto dogodi?

Reci NE gljivicama!

Fungapure protiv gljivica: zaboravite zauvek na gljivice, ekceme i dermatitis!

Наручите са попустом

Čemu služi FUNGAPURE krema i u kojim slučajevima pomaže:

 • svrab i peckanje u predelima zahvaćenim gljivicama
 • crvenilo kože
 • sitni osipi
 • poboljšava kvalitet sna
 • rasekline kože izmedju nožnih prstiju
 • listanje i lomljenje noktiju
 • propadanje ploče nokta
 • neprijatan miris

Šta se dešava sa nogama posle 30 dana upotrebe FUNGAPURE?

Oslobodićete se gljivica na nogama i noktima,ili drugim napadnutim regijama,kao i svraba i drugih neprijatnih osećaja. Stopala će prestati da imaju neogodan miris, smanjiće se znojenje, a hodanje će Vam biti znatno lakše i udobnije.

KAKO SE PRAVILNO KORISTI FUNGAPURE?
Operite mesto koje želite da tretirate i osušite.Nanesite tanak sloj kreme i razmažite po površini zahvaćenoj gljivicama.Ukoliko postoje otvori na koži,tj rasekline,tretirajte kožu okolo raseklina.Tretirati napadnuta mesta dva puta dnevno,količinu kreme povećati ili smanjiti u zavisnosti od stanja kože.

ZAŠTO JE FUNGAPURE EFIKASAN?
Za razliku od većine drugih proizvoda,klinička ispitivanja FUNGAPURE kreme su pokazala da je ovaj proizvod izuzetno efikasan već od prvog nanošenja,a nakon potpunog eliminisanja gljivica,ukoliko se održava normalna higijena teško se vraćaju.

Mišljenja stručnjaka

Fungapure protiv gljivica: zaboravite zauvek na gljivice, ekceme i dermatitis!

Ovaj preparat je dokazao svoju efikasnost. Njegova snaga je širok spektar delovanja. Čak i ako nemate sve simpotme, preporučljivo je koristiti FUNGAPURE kao preventivu,naročito ako posećujete teretane, bazene, saune i plaže. Gljivične infekcije su podmukle i brzo se razvijaju. Danas Vas lagano svrbi, a već sutra imate ozbiljnu infekciju koja iziskuje upotrebu antibiotika. Ne gubite vreme,rešite problem odmah.

TESTEMONIJALI

Nikada nisam ni sanjala da ću imati takvih problema sa gljivicama. Nakon korišćenja bazena stopla su počela da me svrbe. S’ početka nisam toliko obraćala pažnju,ali vremenom su problemi postjali sve veći. Pre FUNGAPURE kreme,koristila sam nekoliko preparata, ali rezultati su bili ili slabi ili nikakvi. Kada su pete počele da mi krvare i kada sam posetila lekara, preporučio mi je kremu FUNGAPURE. Nakon kratkog vremena ponovo se ne stidim da se izujem na plaži.

Jelena

Kada su pete počele da mi pucaju, setila sam se da je i moja baka imala probelem sa ispucalim petama, samo što je ona tada imala 70 godina, a ja mnogo manje. Kako sam redovna posetiteljka sauna,i često hodam bez papuča po vlažnim podlogama, veoma sam izložena infekcijama. Na preporuku prijateljice kupila sam FUNGAPURE i počela da ga koristim. Nakon vrlo kratkog vremena, zapazila sam pozitivne promene. Odlična krema!

Aleksandra

Dugo sam pokušavala da izlečim gljivice sirćetom dok nisam opekla kožu. Bilo je to izuzetno bolno iskustvo.Imam česte probleme sa gljivicama jer mi se noge jako znoje. Majka mi je donela FUNGAPURE … čim sam ga probala shvatila sam da je proizvod drugačiji od drugih koje sam koristila. Reakcija je bila brza. Već posle nekoliko dana primetila sam značajno poboljšanje na svojoj koži,a posle tri meseca sam se potpuno izlečila. Hvala mami i tvorcima FUNGAPURE!

Zorana

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment