ProstatStop protiv prostatitisa: efikasan za liječenje prostatitisa, i za prevenciju i poboljšanje erekcije

ProstatStop protiv prostatitisa: efikasan za liječenje prostatitisa, i za prevenciju i poboljšanje erekcije

Eksperti tvrde da su parovi koji imaju seks jednom sedmično ili rjeđe definitvno pred razvodom!

Kako vratiti mušku snagu, kontrolirati emocije i imati seks često ili redovno? O ovome razgovaramo s porodičnim psihologom Sabihom Mulaomerović i urologom Tahirom Begićem.

– Dobar dan, doktorice Mulaomerović. Možete li nam pokazati uticaj smanjenih seksualnih aktivnosti na odnos između muškarca i žene?

Sabiha Mulaomerović – Par bez seksualne aktivnosti ima 2/3 šansi da raskine jer je seks važan element koji spaja dvije polovine. Ljubavna priča koja ne uključuje seks izgubila je svoj temelj. Ovo je naročito vidljivo u porodicama koje nemaju djecu.

Slika ovako izgleda. Nakon stalnih neuspjeha, erekcija postaje slabija ili ne može nikako da se postigne. Muž krivi sebe, gubi samopouzdanje i izbjegava ženu. Gube nadu i odustaju. Žena primjećuje da nešto nije u redu s njenim mužem, ali ne može da pronađe razloge. Možda se pita da li je muž vara, sumnja u sopstvenu privlačnost i činjenicu da li se udala za pravog čovjeka. Na kraju odlučuje da raskine s njim.

Наручите са попустом

ProstatStop protiv prostatitisa: efikasan za liječenje prostatitisa, i za prevenciju i poboljšanje erekcije

Mnogo elemenata utiče na seksualni život muškarca:

 • stres,
 • nedostatak sna,
 • neuravnotežena ishrana,
 • pušenje i konzumiranje alkoholnih pića,
 • sjedilački način života,
 • infektivne bolesti reproduktivnih organa.

Posljednji faktor je najozbiljniji. Drugim riječima, sve više parova živi bez seksa zbog prostatitisa.

– Šta bi trebalo da rade? Kako da sačuvaju seksualnu aktivnost od prostatitisa da spase ljubavni život?

Tahir Begić – Svim muškarcima preporučujem da više pažnje obrate na svoje zdravlje. Kada primijete prve znake prostatitisa, moraju da prođu kurs liječenja. Svojim pacijentima preporučujem ProstatStop koji su razvili europski naučnici.

Recept za ovaj prirodni preparat poznat je još od davnina. Ali pod nazivom ProstatStop se prodaje od 2019. godine – nakon kliničkih ispitivanja tokom kojih se stanje popravilo kod 82% muškaraca: bolovi su nestali, normaliziralo se mokrenje, obnovila se potencija naročito u ranim stadijima.

Zašto preporučujem ovaj proizvod? Pošto mi je moja reputacija najvažnija, biram najbolji proizvod za svoje klijente, a ne pokušavam da od njih izvučem što više novca. ProstatStop pokazuje svoju djelotvornost veoma brzo: stabilni rezultati mogu da se postignu za 2-4 sedmice. Potrebno je bar pola godine da se postignu rezultati s tradicionalnim metodama, a pacijenti moraju da prođu neprijatne i ponižavajuće procedure. Za razliku od liječenja antibioticima, ovaj novi proizvod ne šteti jetri i crijevnoj mikroflori, ne izaziva zavisnost i alergije. Pakovanje preparata ProstatStop košta kao dvije karte za kino, a kurs liječenja zahtijeva 1-2 pakovanja. Što se tiče cijene, ovaj proizvod je pristupačan većini stanovništva.

Наручите са попустом

ProstatStop protiv prostatitisa: efikasan za liječenje prostatitisa, i za prevenciju i poboljšanje erekcije

Liječenje može da počne bez doktorskog recepta, može da se koristi kada primijetite bar dva od sljedećih simptoma:

 1. bol u genitalijama, preponama
 2. bol, iritaciju, osjećaj pečenja prilikom mokrenja
 3. bol tokom polnog odnosa ili ejakulacije
 4. osjećaj da bešika nije potpuno ispražnjena
 5. često mokrenje
 6. seksualni odnosi jednom sedmično ili rjeđe
 7. slaba erekcija ili potpuni izostanak erekcije
 8. seks traje samo 3-5 minuta

Ovaj proizvod nije samo efikasan za liječenje prostatitisa, nego i za prevenciju i poboljšanje erekcije.

KOMENTARI

Nisam mogao ni da zamislim da ću imati problem s impotencijom s 29 godina. Nalazi su pokazali da imam prostatitis. Izgubio sam svaku nadu da ću imati porodicu. Niko neće starca od 30 godina koji ne može da mokri bez boli, a da ne pominjem da zadovolji ženu u krevetu. O djevojkama se treba brinuti, treba ih “voljeti”, a ne da se brinu o bolesniku. Naravno da će pokušati da sebi nađu pravog muškarca! Ali doktor je preporučio ProstatStop i sad djevojke trče za mnom.

Irfan

Odličan proizvod. Uklanja bol

Selim

Imam 57 godina i još uvijek često imam seks. Nemam nikakvih problema. Hvala ProstatStopu!

Riad

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment