Pulmis: ćaj s ekstraktom lista podbela za zdravlje disajnih organa

Rubrika

Pulmis: ćaj s ekstraktom lista podbela za zdravlje disajnih organa

Pulmis je čajna mešavina u čijem sastavu se nalazi list podbela, list sljeza, koren belog sljeza, koren sladića i seme komorača. Jedinstveni prirodni proizvod olakšava posledice respiratornih bolesti i štiti disajni sistem.

Наручите са попустом

Opasnost je bliža nego što mislite

Svakog dana više od 3.785 litara vazduha prođe kroz respiratorni trakt; ovaj vazduh je ispunjen štetnim nečistoćama, karcinogenima, virusima i bakterijama koje se talože u plućima i polako truju telo.

Ovo skraćuje životni vek za 7-10 godina!

Pulmis sadrži glikozide, saponine, tanin, karotinoide i sterine koji potpomažu iskašljavanje, i deluju kao omotač i imaju omekšavajuće delovanje.

 • Ovo je moćan prirodni antioksidans koji čisti respiratorne organe od bakterija, kancerogena i nakupljanja sluzi.
 • Osim toga, ova čajna mešavina ojačava oslabljeni imunitet i sprečava razvoj infekcija bronhija pluća.

Pulmis: ćaj s ekstraktom lista podbela za zdravlje disajnih organa

Наручите са попустом

Čaj za prvu pomoć

 1. Neutrališe
  Suzbija vitalnu aktivnost štetnih mikroorganizama (virusa, bakterija i gljivica)
 2. Olakšava
  Olakšava posledice hroničnih bolesti disajnih organa. Eliminiše kašalj, uklanja šlajm i smanjuje edem sluzokože
 3. Štiti
  Ima imunomodularno delovanje i smanjuje rizik od nastanka infekcije tokom sezonskih epidemija. Smanjuje osetljivost na razne alergene
 4. Za pušače
  I bivše i pasivne. Čisti respiratorni trakt od duvanskog dima, smolastih nakupina i smoga

PULMIS. Dišite slobodno
Nemojte propustiti priliku da se pobrinete o sebi i svojim bližnjima!

Kako se koristi?

 • 01 l čaja
 • 01 dan
 • 30 dana

U slučaju čestih prehlada, hroničnih bolesti respiratornog sistema i ovisnosti o nikotinu, ponovite tretman nakon pauze od 14 dana

Daj plućima drugu šansu

Pulmis: ćaj s ekstraktom lista podbela za zdravlje disajnih organa

Prema statistikama iz 2019., bolesti respiratornog sistema čine 30% ukupnog broja patologija, a pojava bronhopulmonalnih i respiratornih infekcija povećana je za 28%.

Respiratorni organi trpe veliku svakodnevnu štetu zbog zagađenosti okoline i štetnog delovanja fabrika, alergena iz domaćinstva i pušenja. Telo ne može biti snažno bez vanjske podrške.

Svojim klijentima preporučujem tretman čajem Pulmis. Ovo je najpristupačnija i najsigurnija metoda za uklanjanje toksičnih materija koje se godinama akumuliraju u telu. Osim toga, Pulmis ojačava zaštitne funkcije ćelija i štiti od stranih mikroorganizama i virusa. Ovo je veoma važno tokom perioda epidemije gripe i SARS-a.

Ovaj proizvod ne sadrži sintetičke sastojke, ne zahteva lekarski recept, pomaže kod uklanjanja neprijatnog kašlja koji vas guši, a takođe olakšava tok hroničnih bolesti. Antioksidansi, sterini, karotinoidi, glikozidi i saponini su lekoviti za respiratorni sistem, kao inhalacija i šetnja po svežem šumskom vazduhu. Zato, ako živite daleko od prirode, morate koristiti Pulmis.

Dušan Ćosić, neuropata, travar

Recenzije kupaca

Meni je kao pušaču sa dvadeset godina staža Pulmis poput druge šanse. Prošao sam dva tretmana kako mi je doktor preporučio i ponovo sam počeo da živim i dišem slobodno. Više nema kašlja koji je nervirao celu moju porodicu.

Nemanja

Moj brat radi u fabrici i koristio je ovaj čaj za čišćenje pluća. Snimak pluća je pokazao da su skroz čista kao kod bebe. Iako radi u zagrejanoj radionici, udiše prašinu, hemijska isparenja i drugu prljavštinu.

Biljana

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment